duminică, 5 decembrie 2010

Adrian Stef primar cu fata de prostanac

Conform unui studiu pe un eşantion de 200 de persoane, primarul actual Iuliu Ilyes alături de PSD-istul Dorel Coica sunt personajele care nu sunt dorite ca viitori primari de Satu Mare.

Acest studiu cu întrebarea “Pe cine NU doriţi în funcţie ca viitor primar la Satu Mare”, liberalul Adrian Ştef se află la mijlocul clasamentului.

Părerea mea este că la momentul actual ar fi cel mai bun pentru funcţia de primar la Satu Mare, ca doar nu o sa iasa Vasile Lup, mai bine sta el si da in fiecare luna sarmale la saraci.

Citat dintr-un blog satmarean

Acum sa fim seriosi, ungur e, fata de prostanac are, facultate de sport in CV, sahist slab, lingau e, fraiereste copii sa imparta fluturase,... Eu zic ca satmarul il merita,

2 comentarii:

  1. Rasuflu usurat , Credeam ca nu se mai actualizeaza site-ul . Te rugam continua . Suntem un grup numeros anti Stef . Foarte tare

    RăspundețiȘtergere
  2. mie unu nu ami place acest om,nu-mi prezinta incredere,intelect,capacitate organizatorica etc.nu il cunosc personal desi suntem aproximtiv vecini dar totusi nu mi-se pare in regula acest om.

    RăspundețiȘtergere