marți, 26 octombrie 2010

Ziua Armatei si Sambra Oilor (Ziua Osenilor)

       Din nou Stef a comis-o...iarasi mantie portocalie si bilet portocaliu.
Cand are sa invete Avatarul, portocaliul  galben nu se face. Daca au fost aduse omagii portocalii cum sustine Avatarul de Ziua Armatei atunci ce saracie cauta cortul PNL la Sambra Oilor, va spun eu: sunt disperati PENALISTII astia.



       Iarasi a revenit povestea cu biletul?! Aloooo Avatar?! Altceva nu avem?! Se plictisesc oamenii pe blogul tau "feke"! Avea unu dreptate acolo pe blog de copii stampilati la discoteci fara bilete, nu trebuie nimeni sa ii de-a socoteala Avatarului ca nu e de la Politia Financiara, s-ar fi sesizat ei, dar nu e credula povestea! Gal a confirmat pe www.portalsm.ro , nu este el creeatorul acestui blog.
Acum mai ai ceva de adaugat sau iti prezinti scuzele care nu vor veni?!
Dar asa cum nu trebuie sa imi da-i socoteala asa nu cere si tu la altii ca nu esti buricul pamantului sa incriminezi cum vor muschii tai din urechile alea de smecher.
       Asteptam ceva nou Stef, promit sa nu comentez cand ai dreptate si ar trebui sa fi mandru ca ti se da importanta, inseamna ca esti un om de vaza (sticla de la Poiana Codrului).

PS: Avatarul este o reprezentatie grafica a unui utilizator ( iar blogul acesta e Avatarul lui Adrian Stef, o schita in galben si albastru al vicepresedintelui CJ Satu Mare, Lider PeNaL aripa zburatoare, in lumea virtuala pe care el o descrie)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu